O idee bună este baza oricărui business solid. Indiferent de domeniu, ideile aduc oamenii laolaltă și deschid drumul către succes. Ideea noastră a fost să fim alături de voi pe acest drum. Pentru că știm că ideile bune le aveți deja. Noi doar dam ZOOM pe ele. Și le punem în practică, pentru că toată lumea să le vadă, și să vă vadă. Și facem o poveste din ele. O poveste pe care o ambalăm frumos și o citim întregii lumi.

Totul începe cu un simplu telefon. Sau mail. Sau mesaj. Sau porumbel calator. Practic, orice metodă de comunicare – o metodă prin care tu ne vei spune ideea ta. Iar noi vom da ZOOM pe ea. O vom întoarce pe toate părțile, o vom analiza în cel mai mic detaliu și vom stabili o întalnire cu tine în care îți vom prezenta ideile noastre. De fapt, ideile tale! Bem și o cafea, ca să ne cunoaștem mai bine și să povestim câte-n lună și-n stele și să punem totul la punct. N-o să ne lasăm până nu vei fi mulțumit de absolut toate aspectele proiectului. Și dacă tot suntem împreuna stabilim și-o zi de filmare. Am ajuns deja în punctul în care suntem siguri că totul va fi ok. Aparatură avem, oameni avem. Destul de buni zicem noi, lumea e-n general mulțumită… 🙂

Până la urmă noi am ajuns la vârsta asta dezvoltându-ne pe baza relației cu clienții noștrii.

Și-am terminat de filmat! Materialele intră în post producție, unde avem oameni mai buni ca ăia de dinainte. Oameni care aleg cele mai bune cadre, care țin cont de script și de ideea ta inițială și care au fost cu noi la brieful inițial – sigur că ii știi.

Din mâna lor va ieși primul draft pe care îl vei vedea. Daca îți place, îi facem ultimele corecturi, și ți-l mai dăm odata să-l vezi. Dacă și ăsta îți place, îți trimitem numaidecât exportul final în toate variantele de care crezi tu că vei avea nevoie.
Și te vom felicita pentru o idee extraordinară. O idee pe care ne-ai lăsat să dăm ZOOM.

Și dacă vei fi foarte mulțumit, o putem lua de la capăt, doar ne cunoaștem acum.